Január 16-án, pénteken négy órától közös mozgásra várják az érdeklődőket a Tüskecsarnokban. Az ingyenes rendezvényre azokat is invitálják, akik az épületre kíváncsiak, illetve akik csak benéznének a komplexumba.

A rendezvény célja, hogy a budapestiek (főként az újbudaiak) megismerjék a Tüskecsarnok lehetőségeit. A négyezer fős rendezvénycsarnokban, illetve három sportpályán, konditeremben, két fitneszteremben, squashpályákon várják edzésekkel, aerobikkal, jógával és teremsportokkal, wellness- és masszázsszolgáltatásokkal az érdeklődőket.

 

 

A nyílt nap szakmai partnere a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), a fitneszedzések színvonalát is a BEAC edzői, oktatói garantálják.

 

A nap kiemelt eseménye az ELTE-Infopark Kupa, amely a lágymányosi Infoparkban működő cégeknek nyújt sportolási lehetőséget. A pályán dől majd el, hogy kié a legerősebb csapat, az eddigi tornákon részt vett a Telekom, a Lufthansa, az Evosoft, a GEA-EGI, a Strabag, a Vodafone, a MOL és a Swietelsky csapata is.

A fitneszedzésekre a következő címen kell regisztrálni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A III. ELTE-Infopark Kupára a BEAC várja az InfoPark futballkedvelő céges csapatainak jelentkezését. A nevezési díj 20 ezer forint.

Nevezés és információ a focikupára: Fedasz Vivien, 06-1/209-06-17, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .