Tisztelt Lakástulajdonos!

Az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. 2014 májusában társasházi kamerarendszerek kialakítására pályázatot hirdet Budapest Főváros XI. kerület – Újbuda Önkormányzatának támogatásával, amely az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. által életre hívott, három alappillérre épülő Lakásvédelmi Akcióterv elnevezésű program része:

 

 

- Egészségben és Biztonságban Otthonunkban Program
- Biztonsági Rács-program
- Társasházi Kamerarendszer-program

Az akcióterv egyes elemeit külön-külön, illetve együttesen is tudjuk biztosítani a kerületi lakosok, illetve a - Társasházi Kamerarendszer-program esetében - társasházak részére.

Miért érdemes kamerarendszert telepíteni?

A Lakásvédelmi Akcióterv ezen eleme elsősorban preventív célokat szolgál, amely a tapasztalatok és a statisztikák szerint jelentősen csökkenti a betörések, lopások és rablások elkövetésének számát. A rendőrség munkáját is hatékonyan támogatja a tekintetben, hogy az esetleges elkövető a felvétel alapján könnyebben beazonosíthatóvá válik. Mindezek mellett a bejárati kapuknál kihelyezett „Kamerával megfigyelt terület!” tábla is jelentős visszatartó erővel bír.

Bővebb információkkal május 14 – től szolgálhatunk, kérem, tekintse meg honlapunkat és a részletekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:


Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft.
Cím: 1113 Budapest, Hamzsabégi út 60.
Telefon: +36 1 372 76 41